Training Kwaliteitsmanagement, Arbo-management, Milieumanagement, Procesmanagement en Projectmanagement.

Begint u aan een nieuw vakgebied of mist u op een bepaald onderwerp een specifiek stukje kennis of wilt u uw huidige blik op de zaken verfrissen? In verschillende gevallen zijn tevens bepaalde (internationale) normen van toepassing op je vakgebied vanuit zekere (strategische) behoeften en/of verplichtingen. Vanuit welke invalshoek dan ook, u wilt zo goed mogelijk uw werk (blijven) doen. Om dat te bereiken, wilt u uw kennis en vaardigheden op desbetreffend gebied beheersen en naar een hoger plan tillen.

Zo staan wij u bij:
EXXA V biedt op maat trainingsprogramma’s aan op de vakgebieden: Kwaliteitsmanagement; Arbo-management; Milieumanagement; Procesmanagement en Projectmanagement en toegespitst op de volgende modules:

  • Inleiding tot Kwaliteitsmanagement, Arbo-management, Milieumanagement, Procesmanagement en Projectmanagement.
  • Praktische normkennis van ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 en ISO 45001:2018;
  • Implementatie en beheersing van Kwaliteitsmanagement, Arbo-management, Milieumanagement, Procesmanagement en Projectmanagement.


Al onze trainingen worden op in-company/in-house basis bij u op locatie verzorgd. Hierdoor ligt de focus voor de volle 100% op het bedrijf, op de werkelijke huidige situatie en op de mogelijkheden. De deelnemers trainen vaardigheden die volledig gericht zijn op het bereiken van aansprekende resultaten naar de gewenste situatie, toegesneden op uw organisatie en hun werk. Wilt u de kennis van Kwaliteitsmanagement/Arbo-management/Milieumanagement/Procesmanagement/Projectmanagement opdoen, verbreden, verdiepen of een boost geven? Neem contact met ons op voor uw toegepaste, op maat gesneden en doelgericht trainingsprogramma/trainingsmodules.