Projectmanagement

Projectmatig werken c.q. projectmanagement wordt door organisaties ingezet om op een afzienbare termijn bepaalde innovatie, verbetering of transitie te realiseren. Goede projectmatige aanpak levert in veel situaties sneller, beter en efficiënte resultaten op. Het kan verfrissend zijn om processen die al lang in een organisatie bestaan eens vanuit een andere invalshoek te bekijken. Projectmatig werken kan meer zijn dan een efficiënte manier om het werk in te richten. Met de juiste managementaandacht kan het een competentie van een organisatie zijn, die ook als het creatievermogen van de organisatie gezien wordt. Maar jammer genoeg heeft het projectmatig werken in de praktijk bij vele organisaties vaak mee te maken met “een jubelend geboorte en een zwijgende dood”. Herkent u dit?
⦁ Er lopen momenteel bij ons verschillende initiatieven/projecten, maar geen idee welke.
⦁ Tja, veel projecten zijn verzand en geen haan die ernaar kraait.
⦁ Projecten doen wij naast ons eigenlijk werk, maar wordt niet gezien en gewaardeerd.
⦁ Ach, het werk gaat voor en projecten doen wij erbij wanneer het ons uitkomt.

Zo staan wij u bij:
⦁ Uw organisatie begeleiden in het opzetten en implementeren van uw projectmanagement(systeem).
⦁ Uw organisatie begeleiden en ondersteunen in het initiëren, opstarten, uitvoeren, opleveren en beheersen van projecten.
⦁ Uw organisatie assisteren bij de projectteamvorming.

Wil u het creatievermogen aansterken/vergroten en uw projectmatig werken in goede banen leiden? Wil u een betere grip op het projectmanagement binnen uw organisatie hebben? Wil u het maximale uit de balans van effectiviteit en efficiency van uw organisatie halen? Neem contact op met ons, wij helpen u graag daarbij!